Vino Și Tu În Echipa #GTARO NEWS!

Vino Și Tu În Echipa #Gtaro News!
Vino și tu în echipa #gtaro news!

Dacă ești pasionat/ă de jocurile video, în special de jocurile GTA și RDR, dar si alte jocuri dezvoltate de Rockstar Games si îți place să scrii, atunci te invităm să te alături echipei noastre de redactori voluntari de la #GTARO News.

Suntem în căutarea de redactori voluntari cu sau fără experiență în scrierea de articole. Dacă ești entuziast/ă și dornic/ă să înveți, suntem pregătiți să te ajutăm să-ți dezvolți abilitățile de scriere și editare.

Ca voluntar/ă, vei avea ocazia să contribui la crearea de conținut valoros pentru site-ul nostru și să fii parte a unei comunități pasionate de jocurile Rockstar Games. Îți vei putea împărtăși opiniile și perspectivele cu alți jucători și vei putea să îți dezvolți portofoliul de scriere.

Dacă ești interesat/ă să te alături echipei noastre de redactori voluntari, te rugăm să ne trimiți un e-mail cu o scurtă prezentare despre tine, abilitățile tale de scriere și experiența ta de jocuri video. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta mai multe detalii.

Îți mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să te alături echipei noastre.

Cu drag, Echipa #GTARO News