Susține #GTARO NEWS

Salutare, dragi cititori ai #GTARO NEWS,

Ne bucurăm să vedem o comunitate atât de dedicată și interesată de noutățile noastre. Chiar dacă momentan avem un singur membru în echipa noastră, depunem eforturi pentru a vă aduce cele mai noi și relevante știri în timp real despre Rockstar Games și jocurile lor dezvoltate, atât la nivel național, cât și internațional.

Însă, suntem în căutarea de voluntari care să se alăture echipei noastre și să scrie articole pentru site-ul nostru. Dacă sunteți pasionați de jurnalism și de jocurile video, în special GTA, RDR și celelalte dezvoltate de Rockstar Games, și doriți să vă afirmați în acest domeniu, ne-ar face plăcere să colaborăm cu voi.

De asemenea, suntem deschiși la orice sugestii și idei din partea voastră și vă încurajăm să ne ajutați să ne îmbunătățim serviciile și să fim la înălțimea așteptărilor voastre.

Cum puteți susține #GTARO NEWS?

Vă invităm să ne sprijiniți prin distribuirea conținutului nostru pe rețelele de socializare și prin contribuția la dezvoltarea conținutului, prin trimiterea de informații și povești interesante din comunitatea voastră. Dacă doriți să ne ajutați financiar, puteți face o donație care ne va ajuta să menținem standardele ridicate ale serviciilor noastre și să îmbunătățim constant platforma noastră. Toate informațiile necesare pentru donații le puteți găsi la Contact.

Fiecare donație, indiferent de valoarea sa, va fi folosită în mod responsabil și eficient pentru finanțarea cercetărilor și acoperirea evenimentelor importante, precum și pentru dezvoltarea unor editoriale unice și originale, precum LS NEWS, un experiment început de noi, un ziar virtual din Los Santos care scrie despre personajele și întâmplările din universul GTA.

Vă încurajăm să ne susțineți în continuare și să vă implicați în comunitatea noastră, astfel încât să putem continua să vă oferim cele mai bune și actuale informații.

Vă mulțumim pentru fidelitatea și susținerea voastră și vă așteptăm să ne fiți alături și în viitor!

Cu drag, Echipa #GTARO NEWS